Bericht versturen
Thuis

NEWFLM(GUANGDONG)TECHNOLOGY CO.,LTD

Bedrijfsprofiel

NEWFILM (GUANGDONG) TECHNOLOGIEco., Ltd in 2011 wordt gevestigd dat een professionele fabrikant en een distributie van diverse soorten multifunctionele lamineringsfilms die is. Wij zijn een technology-oriented onderneming die geavanceerde wetenschappelijke onderzoek en ontwikkeling integreren. Het bedrijf behandelt een totale oppervlakte van ongeveer 6.000 vierkante meters en een opslaggebied van 2.000 vierkante meters. Wij zijn van plan om minstens 3.000 vierkante meters in de toekomst uit te breiden.

Ons bedrijf zal aan tentoonstellingen op grote schaal rond de wereld elk jaar sinds zijn onderneming, zoals Duitsland, Groot-Brittannië, Vietnam, Peking, Shanghai, Hong Kong enz. deelnemen. Onze producten worden van uitstekende kwaliteit verkocht aan Europa, Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië en Midden-Oostenlanden. Wij hebben 6 geavanceerde geautomatiseerde productielijnen, strikte kwaliteitscontroleprocedures, en de overgegaane certificatie van GB/van T 19001-2016 en ISO9001-2015-geïntroduceerd om ervoor te zorgen dat de productkwaliteit met de vereisten stabiel en verenigbaar is. Met uitstekend productiemateriaal, geavanceerde verwerkingstechnologie, streng kwaliteitsbeheersysteem en de buitengewone naverkoopdienst, genieten wij van hoge populariteit en betrouwbaarheid onder binnenlandse en buitenlandse klanten.

Het bedrijf hecht groot belang aan groepswerk. om harmonische coëxistentie en wederzijdse hulp onder werknemers te bevorderen, worden diverse de teambouw activiteiten vaak gehouden. Momenteel, zijn er ongeveer 60 werknemers en wij hebben talenten in diverse gebieden, met inbegrip van 5 onderzoekers, 15 verkooppersoneelsleden, 10 bureaupersoneelsleden en ongeveer 30 workshop en pakhuispersoneelsleden geïntroduceerd.

Wij betalen concentratie aan de het werkveiligheid van onze werknemers en besteden ook aandacht aan het beschermen van ons het leven milieu. Gedreven door sociale verantwoordelijkheid, zijn wij geëngageerd aan het onderzoeken van milieuvriendelijkere films en nieuwe verpakkingsmaterialen geweest. Als milieuvriendelijke producten, zijn onze films wijd gebruikt in druk en verpakkingsindustrieën zoals voedsel, schoonheidsmiddelen, elektronische producten, voeding, speelgoed en boeken. De welkom globale eindklanten en de agenten aan ons bedrijf die voor bedrijfsonderhandeling, naar ontwikkeling streven en creëren samen brilliancy.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

NEWFILM (GUANGDONG) TECHNOLOGIEco., Ltd in 2011 wordt gevestigd dat een professionele fabrikant en een distributie van diverse soorten multifunctionele lamineringsfilms die is. Wij zijn een technology-oriented onderneming die geavanceerde wetenschappelijke onderzoek en ontwikkeling integreren. Het bedrijf behandelt een totale oppervlakte van ongeveer 6.000 vierkante meters en een opslaggebied van 2.000 vierkante meters. Wij zijn van plan om minstens 3.000 vierkante meters in de toekomst uit te breiden

NEWFLM(GUANGDONG)TECHNOLOGY CO.,LTD
NEWFLM(GUANGDONG)TECHNOLOGY CO.,LTD
NEWFLM(GUANGDONG)TECHNOLOGY CO.,LTD
NEWFLM(GUANGDONG)TECHNOLOGY CO.,LTD
NEWFLM(GUANGDONG)TECHNOLOGY CO.,LTD
NEWFLM(GUANGDONG)TECHNOLOGY CO.,LTD
NEWFLM(GUANGDONG)TECHNOLOGY CO.,LTD
NEWFLM(GUANGDONG)TECHNOLOGY CO.,LTD
NEWFLM(GUANGDONG)TECHNOLOGY CO.,LTD
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Andere

Merken : NEWFILM

Aantal werknemers : 60~80

Jaarlijkse omzet : 15million-30million

Opgericht Jaar : 2011

Export pct : 50% - 60%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA NEWFLM(GUANGDONG)TECHNOLOGY CO.,LTD Certificaten CHINA NEWFLM(GUANGDONG)TECHNOLOGY CO.,LTD Certificaten CHINA NEWFLM(GUANGDONG)TECHNOLOGY CO.,LTD Certificaten CHINA NEWFLM(GUANGDONG)TECHNOLOGY CO.,LTD Certificaten